Nissan Skyline GTS-T Type-M -96 (Prisvärd busbil!)

Tuff bakjulsdriven Skyline med rätt ”look”. GT-R front och D-speed kolfiberhuv samt en brutal GT-vinge i kolfiber. Utrustad med eftermarknads stötdämpare och småtrim som öppet luftfilter och catback avgassystem. Välbehållen ut och insida, riktigt bra objekt att börja på som projektbil!

 

Förutom ovan beskrivna extra på bilen så sitter det en fin CD/MD-spelare i samt en sportstol (kan bytas till en R33 GT-R stol om så önskas). Volk Racing 17″ fälgarna håller hög kvalité och är perfekta för bana! 

Bilen kommer levereras med konverterade lyktor besiktad och klar. Vi har mycket godis på hyllan ifall du vill extrautrusta lagom till hämtning!

 

Säljes billigt till projektpris då miltal (1900 mil) inte är korrekt. Bilen gås igenom helt och hållet av oss vid ankomst för att se till så allt är 100% och bilen kommer kunna brukas och besiktas många år framåt. Vid några frågor är det bara KONTAKTA OSS!

 

PRIS: 87 000:- vid full betalning i handpenning. Ankommer i slutet av November!

OBS! Ingår i “RELOAD” kampanj vilket innebär att du får bilen med en full tank V-power bensin, 25% rabatt på eftermarknadsdelar du vill ha extra samt att vi bjuder på nästa oljeservice samt genomgång av bilen när DU vill.

Detta är Superior Imports

Läs mer

Bilar till salu

(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

Se en av våra demobilar

MICKE_J "GRACEFUL 200MPH" Soarer -00
MICKE_J ”GRACEFUL 200MPH” Soarer -00
Varför bygger man om en bil från topp till tå, för att ändå suggestivt endast komma halvvägs av vad en mycket ädel biltillverkare gör på löpande [...]