SUPERSTAGE MED ATTITUDE MOTOR 2008

Superstage hör till bland det roligaste vi vet. Tyvärr gavs inte så många tillfällen för det i år jämför med förra året då vi bl.a. slog rekordet i grenen när det gäller gatdäck. Gzons bruksbil Maxda 3 MPS och Niklas Rydh med sin tuffa RX-7 var de som representerade Superior på plats.

 

Attitude Motor är en klubb med Kristen profil avsedd för alla. Besök gärna DERAS HEMSIDA HÄR. Vi har gjort till tradition att delta i deras Superstage körning och i år var inget undantag. Efter en rätt stressig period kände vi för att bara åka ner komfortabelt och köra för skojs skull, utan någon prestation i åtanke.

 

Givetvis besöktes Oskarshamn på vägen ner för att inte en utan TVÅ gånger äta på enligt oss Sveriges bästa köttrestaurang: Steakhouse.

 

Väl på banan var det tyvärr regn som gjorde att inte riktiga tider kunde sättas, men när banan väl torkade upp lyckades Niklas sätta en respektabel tid 1.27,94. Denna sjua är i grunden en Superior ”Boost up” trimmad bil med lagom mods. i överlag. Tiden hade gått putsa om banan torkat upp helt och med lite övning på det underlaget.

 

 

Martin körde en låg 1.30 tid, inte illa för en framhjulsdriven bruksbil. Vi på Superior rekommenderar varmt alla att slå till på en MPS om du söker den ultimata mellanklassbilen i ”GTi” klassen (den borde klassas mycket högre än så…).

 Kommentarer

En kommentar till “SUPERSTAGE MED ATTITUDE MOTOR 2008”


 • niklas skriver:

  mazda all the way;)

 • Detta är Superior Imports

  Läs mer

  Bilar till salu

  (SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
  (SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

  Se en av våra demobilar

  Superior "STREET MONSTER" Supra -98
  Superior ”STREET MONSTER” Supra -98
  Som bland de första i Sverige med en nyare VVT-i Supra visste vi att vi hade chansen att göra något riktigt spektakulärt- för att ge gatbils-scenen ett [...]