Välkommen till MajoR by SuperiorImports!

Mikael Jarosinski, grundare av MajoR by SuperiorImportsVi erbjuder tjänster för det mesta inom klassisk motorbearbetning, men med en väldigt distinkt modern touch på utsidan och detaljer- det vi kallar motorförädling.

 

Med lång erfarenhet av att bygga gatbilar av yttersta kaliber kan vi därför anpassa oss helt efter era önskemål, från att ge nytt liv till en vissen motor till rejäla helhetslösningar för race.

 

MajoR är stolta över att kunna erbjuda en oslagbar helhetsservice för din gatbil. Vi jobbar allra helst i att kunna ta emot ett projekt ”from scratch” och kunna lämna tillbaka bilen helt färdig- utan några ursäkter för underleverantörer som inte hållit vad de lovat.

 

Desto mer ansvar ni vill ge oss, desto mer kan vi leverera då vi är helt oberoende och fria från mellanhänder som sinkar.

 

Klicka er gärna omkring på denna sida som endast ger en nypa om vad vi kan erbjuda, tveka inte på att kontakta oss om du har några funderingar.

Bilar till salu

(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

Se en av våra demobilar

Superior "TIME ATTACK" Skyline BNR34 GT-R
Superior ”TIME ATTACK” Skyline BNR34 GT-R
Vi brinner för den mest extrema formen av racing för gatbilar: Time Attack. Sedan tidigare endast en mytomspunnen testplattform i Japan, nu även på framma [...]