Nissan Skyline R32 GTS-T (Clean och välskött RWD busbil!)

Som en sista bil som lämnat Japan för vidare leverans till vårat lager denna sommar har vi denna Nissan HCR32 Skyline GTS-T -92! En perfekt bil som klassar in under mycket körglädje för pengarna.

 

Dessa äldre Skylines hör till de lättaste av alla generationer, och ur RB20DET motorn klämmer man lätt ut ca 300HK som matchar alldeles underbart till bakhjulsdriften. Gått nästan exakt 9000 mil!

 

HCR32 är diffad från fabrik och har en stryktålig 5-vxl låda. Detta ex. är dessutom utrustat med eftermarknad coil-overs från Tein och har redan lite förberedelser för att trimmas med sitt HKS intercooler-kit och Cat-back avgassystem.

 

 

Utöver det finns det en del annat smått och gott såsom mätare, sportstol från Prodrive, stereo och allt lull-lull bilderna klart och tydligt visar exteriört på bilen.

 

Det som verkligen fick oss att fastna för bilen var den djupa; nästan åt ”candy-hållet” röda metallic som bilen är omlackad i.

 

Små detaljer som luftintaget i motorhuven, ”flaps” och ”VIP”-vingen på bilens bakdel samt frontläppen ramar verkligen in det som ett nästintill färdigt bygge för den som vill fokusera på prestanda- eller ett mer än lämpligt objekt för att förfina ytterligare inom vilket stuk man nu vill följa…

 

Bilen beräknas ankomma från Japan i mitten av September och vi diskuterar mer än gärna ett förmånligt pris vid seriöst intresse för att boka den redan nu. I priset ingår som alltid konverterade lyktor, oljeservice och genomgång av bilen- samt att du får våran ovärderliga support så länge du äger bilen!

 

 

Passa på, det finns gott om körtid för en busig RWD bil innan snön faller. HCR32 är ofta en modell vi rekommenderar för de som verkligen gillar att ta ut svängarna och då vill ha någonting driftsäkert. RB20DET är som sagt en väldigt underskattad motor med bl.a. det grövsta blocket av alla RB-motorer i Skyline-familjen!

 

PRIS: 89 000:- Inkl. moms. OBS! Priset går förhandla vid seriöst intresse innan ankomst i Sverige!

 

Varmt välkomna att KONTAKTA OSS med förfrågningar gällande denna bil!

Detta är Superior Imports

Läs mer

Bilar till salu

Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Mazda RX-7 Type-RB FD3S "Series 8"
Mazda RX-7 Type-RB FD3S ”Series 8”
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

Se en av våra demobilar

Superior "TIME ATTACK" Skyline BNR34 GT-R
Superior ”TIME ATTACK” Skyline BNR34 GT-R
Vi brinner för den mest extrema formen av racing för gatbilar: Time Attack. Sedan tidigare endast en mytomspunnen testplattform i Japan, nu även på framma [...]