Subaru Legacy Wagon GT-B E-tune -99

Äntligen en Legacy kombi på väg till oss! Samma fina spec som de ruskigt populära B4 RSK sedan-modeller vi sålt mycket av sista tiden.

Med andra ord 280HK sekventiell Boxer Twin-Turbo maskin, samma höga kvalitet i åkkomfort samt inredning- men i ett rymligare format!

 

Detta ex. är en fräsch och välvårdad bil med bara ett fåtal extra uppgraderingar. Vid ankomst till Sverige ska de få större skavanker ordnas till (bla. bulan baktill samt småskador på bakkofångare) så att bilen kommer levereras i i det stora hela felfri!

 

Kommer från fabrik fulutrustad med nämnvärda helskinns-inredningen samt stora Macintosh-stereon. Legacy håller hög klass och kan jämföras med andra Europeiska bilar som BMW 3-serie, Mercedes C-klass och Audi A4.

 

Har gått strax över 8000mil och kommer i Sverige att genomgå byte av kamrem och tändstift (inkluderat i förskottspriset nedan). Givetvis kommer bilen gås igenom grundligt av oss på Superior Imports och det går skräddarsy ytterligare uppgraderingar till leverans!

 

EFTERMARKNADSDELAR:

 

-Extra sidokjolar runtom (fabrikstillval).

 

-Stora vingen (fabrikstillval).

 

-Hi-performance grill.

 

-17″ fälgar i gunmetal.

 

-Lyktkåpor (kan tas bort vid önskan om det).

 

Kort och gott ett riktigt kanonex. av en fantastisk bilmodell som är mycket ovanlig i Sverige! Beräknas ankomma i Mars, KONTAKTA OSS om du har frågor!

 

 

PRIS: 109 000:- vid full betalning i handpenning (stor service vid ankomst ingår).

Detta är Superior Imports

Läs mer

Bilar till salu

(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

Se en av våra demobilar

Superior "STREET MONSTER" Supra -98
Superior ”STREET MONSTER” Supra -98
Som bland de första i Sverige med en nyare VVT-i Supra visste vi att vi hade chansen att göra något riktigt spektakulärt- för att ge gatbils-scenen ett [...]