SUPERIOR @ ELMIAMÄSSAN 2008

Vårat riktiga som vi kände genombrott som företag var när vi kvalade in med två bilar till Skandinaviens största entusiast-bilmässa: Bilsport Custom & Motor Expo. Vi laddade stenhårt och la ner kopiöst med jobb på två byggen ”from scratch”. Superior Supran och Gzons RX-7 FD3(R)S.

 

Hela helgen vart ett minne som värmer ännu. Vi presenterar nedan bara ett bildgalleri som får tala sitt tydliga språk. Bli däremot inte förvånade om det kommer dyka upp tätt med referenser till detta evenemang under detta års mässa. Vi planerar där att ha en konstant uppdatering via VÅRAN BLOGG.

 

Varje bild nedan har sin lilla historia. Var inte blyga för att fråga närmare i kommentarfältet nedan!

 

Stort tack till: Johan Carlsson och Mathias på BTO för ovillkorlig hjälp hela tiden, Lukas Kooz & Suzzi för hjälp med rekond och att de delade med sig av ovärderlig rutin av många år på liknande evenemang, fröken M.L för alla roliga minnen och sist men inte minst alla kunder som var på plats och stöttade hela weekenden.

Try for be Skin of directly. And buy viagra for, my held, if Chanel.

Detta är Superior Imports

Läs mer

Bilar till salu

Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Mazda RX-7 Type-RB FD3S "Series 8"
Mazda RX-7 Type-RB FD3S ”Series 8”
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

Se en av våra demobilar

Superior "TIME ATTACK" Skyline BNR34 GT-R
Superior ”TIME ATTACK” Skyline BNR34 GT-R
Vi brinner för den mest extrema formen av racing för gatbilar: Time Attack. Sedan tidigare endast en mytomspunnen testplattform i Japan, nu även på framma [...]