Välkomna till Superior Bloggen!

Välkomna till Superior Imports helt nya blogg! Tillåt mig att få presentera undertecknad till varje inlägg här: JAG! Dvs. Mikael ”Micke_J” Jarosinski. Det är oftast mig ni kommer till när ni hör av er till firman, och jag benäms lite snyggt som Säljchef på företaget.

 

De flesta som stött på mig vet att jag är en rak och lättsam person som ändå alltid vet vart gränsen går mellan lek och allvar.

Det kan inte ha ungått någon när inriktningen för nya hemsidan var att visa upp Superior Imports som varumärke och vad vi står för: ett företag med hjärta och passion för det vi gör. Vi är enormt nöjda med slutprodukten av själva sidan och kommer försöka hålla de ramar som finns så du lätt kan följa med. Bloggen däremot hoppas vi kommer leva sitt egna liv och ge ett sprudlande intryck för alla förväntansfulla besökare.

 

Jag hoppas därför att jag är rätt person att kunna ge en rättvis bild av allt kul som vi verkligen gör i våran dagliga verksamhet. Inget jag åtar mig blir gjort av halvdan kvalitét utan målet är att bloggen ska vara minst lika vass som resten av nya hemsidan. Det kommer vara en inkörsperiod på några veckor innan man har flyt på att få upp t.ex. filmer etc. Men det finns hundratals ideér som snurrat i huvudet på en senaste åren som jag nu känner det finns ett forum för!

 

Lika mycket som vi är måna om att sköta vårat jobb och hela tiden strävas efter att utvecklas professionelt, lika mycket är vi på ”fritiden” grabbar som växt upp med bensin i blodet och lagt ner alla resurser på vårt förhållande gente det vi oftast har med en kvinna- då syftar jag på finbilen vi har i garaget. Säljklyschor och prat ska vi dock inte ödsla någon tid på.

 

Häng på i bloggen och kommentera frekvent så lovar jag att  du som bilentusiast, och specifikt ni som gillar Japanskt kommer att trivas här. Återigen, välkomna och hoppas man får chans att stifta en bekantskap via kommentatorsfunktionen! 🙂

 

PS. Håll stenkoll nu närmsta dagarna när vi är på plats och frontar Bilsportmässan med våra två bilar. Vi kommer frekvent under dagen från och med Torsdag morgon 9 April att göra inlägg om det intressanta, lustiga och även dåliga vi stöter på som ger oss känslor värda att skriva av sig om.

viagra professional

Detta är Superior Imports

Läs mer

Bilar till salu

Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Mazda RX-7 Type-RB FD3S "Series 8"
Mazda RX-7 Type-RB FD3S ”Series 8”
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

Se en av våra demobilar

GZON "SCANDINAVIAS FINEST" RX-7 Spirit-R
GZON ”SCANDINAVIAS FINEST” RX-7 Spirit-R
Jakten på perfektion är en subjektiv sak. Under alla år som vi på Superior Imports AB, och framförallt Tekniskt ansvarige på vårat företag Martin R [...]