Tuning & Felsökning

Begreppet ”Tuning” är lika överexponerat som det är luddigt. Det finns på marknaden idag en rad företag som hävdar att de professionelt kan öka effekten på din bil, förbättra driftsäkerhet och överhuvudtaget optimera prestandan på din bil.

 

Vi behöver inte vara dom som säger det de flesta redan vet. Kompetensen i Sverige för Japanska sportbilar är ärligt talat inte speciellt hög, och det är få företag som driver på den framåt. Vi har en klar uppfattning om vilka av våra konkurrenter som är duktiga och rekommenderar dom helhjärtat i de fall frågar. Samtidigt är vi inte heller ett företag som talar oss trötta om våran egna kunnighet utan låter bilar och prestationer sköta snacket istället.

 

Ta därför inte bara denna del som enda källan för vad vi kan åstadkomma med din bil, utan bilda dig en helhetsuppfattning genom att ta en titt på VÅRA EGNA DEMOBILAR. De visar hur långt våran kunskap sträcker sig och drar Tuning till sin spets. Vi vägrar dock säga att de är toppen av vad vi kan åstadkomma, har en kund önskemål om att bygga något som slår våra egna bilar på fingrar gör vi det med än ännu större övertygelse.

 

Genom åren med hundratals importer och verkstadsjobb har vi blivit väldigt duktiga på förstå hur Japanska prestandabilar fungerar. Företagets Tekniske säljchef Martin ”Gzon” Gustavsson har dessutom i nästan 10 år innan verksamheten öppnades varit en eldsjäl för hobbyn, och ägt dussintals olika sportbilar- allt från Alfa Romeo till modellen han främst gjorde sig ett stort namn inom. Mazda FD3S RX-7.

 

Allt detta bidrar till att vi idag kan dela med oss genom att erbjuda dig ett professionelt alternativ för att felsöka din bil.  Det finns väldigt mycket som kan gå snett, och i 9/10 fall är du sällan förste man att skruva och pilla på din bil.

 

Vi kan spara dig dussintals av frustrerande timmars felsökning genom våran rutin snabbt kunna börja i rätt riktning av problem. Detta gäller mekaniska såsom elektroniska problem med bilen. Det finns otaliga exempel på kunder som började på sina projekt helt själva, i hopp om att spara mycket pengar- men som i slutändan ändå skickar upp sin bil på transport till oss. Det mest olyckliga i det hela är att göra någon annans backjobb kan kräva mycket tid. Något som gör att man heligt ångrar att man inte vände sig till oss från första början…

Vi älskar utmaningar, gör det bästa för din bil och  KONTAKTA OSS ALLTID för att individuellt kunna förklara dina önskemål och låta oss ge en offert.

smart pillssteroids onlinehttp://penisenlargementpillswork.com/boost testosteroneHGH pills

Detta är Superior Imports

Läs mer

Bilar till salu

Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Mazda RX-7 Type-RB FD3S "Series 8"
Mazda RX-7 Type-RB FD3S ”Series 8”
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

Se en av våra demobilar

Superior "STREET MONSTER" Supra -98
Superior ”STREET MONSTER” Supra -98
Som bland de första i Sverige med en nyare VVT-i Supra visste vi att vi hade chansen att göra något riktigt spektakulärt- för att ge gatbils-scenen ett [...]