Subaru Legacy B4 RSK Limited II -02 (Facelift, lågmil – UTFÖRSÄLJ!)

Äntligen ännu en Subaru Legacy B4 RSK till salu hos oss igen, denna gång en lågmilad (endast 5580mil) av nyare årsmodell som innebär facelift i både inredning och utsida!

 

Bilen är hemtagen DIREKT FRÅN JAPAN av oss på Superior Imports AB, papper på att bilen har väldigt högt auktions grade (4 = utvändigt, B = invändigt) följer givetvis med- och levereras besiktad och med konverterade lyktor för Svensk trafik.

 

Denna bil är dessutom en ”Limited II” liten specialmodell som innebär extra kjolar och emblem i guld. Endast ett fåtal Legacy B4 RSK är av denna nyare årsmodell vilket ger bilen ett bra andrahandsvärde i framtiden!

 

Legacy B4 RSK är en utav våra absoluta favoritmodeller från Japan, en bil som helt enkelt är mera efter Premium typ av standard när det gäller komfort och kvalitet av helheten. Går utan problem att jämföra med exklusiva bilar såsom Mercedes och BMW, fast med samma roliga köregenskaper och prestanda som de flesta JDM-sportbilar.

 

 

Motorn är en 2.0 liters Boxer som normalt sett återfinns i Subaru Impreza WRX STi, fast denna modell är från fabrik utrustad med sekventiell dubbelturbo. Det innebär ett litet aggregat för lågt register, och en större turbo som kickar in när du behöver lite mera knuff.

 

280HK känns som en underdrift, då den nyare årsmodellen bl.a. har en uppdaterad styrbox som gör att effektregistret blir lite jämnare. I övrigt är den som de flesta B4 RSK fullutrustad med all lyx man kan förvänta sig, såsom el speglar-stolar-rutor och givetvis klimatanläggning, stereo/CD och dylikt.

 

 

Bilen har från fabrik chassie från Bilstein och har trots sin otroliga komfort även egenskaper för att kunna pressas hårt i kurvorna. Vi uppmuntrar mer än gärna till en provkörning!

 

PRIS: 99 000:- Inkl. moms, vid snabb affär kan en stor kamrems-service erbjudas till väldigt förmånligt pris.

 

Som en del av våran satsning på att öka samhörigheten bland JDM-entusiaster, så bjuder vi även på inträde och köravgift till valfritt event under sommaren att delta på. Välkommen till gänget!

Detta är Superior Imports

Läs mer

Bilar till salu

Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Mazda RX-7 Type-RB FD3S "Series 8"
Mazda RX-7 Type-RB FD3S ”Series 8”
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)

Se en av våra demobilar

GZON "20B POWERED THREE ROTOR" RX-7
GZON ”20B POWERED THREE ROTOR” RX-7
För att få den ultimata prestandan måste du hitta den ultimata motorn. Efter ett par års vila återkommer nu en välkänd bil inom FD3S-kretsar tillbaka p [...]