TEN OF THE BEST: Realcar och Garagets träff Vingåker 2011 (Plats 1-5)

14 juni 2011, 09:00

(Text av SIR_PIERRE där notis inte står om något annat) Då var det dags att framställa vår Ten Of Best från Vingåkra/Realcar träffen!

 

Vi börjar med plats 1 till 5 då internet här inte är det roligaste just nu…

 

27

 

Och innan vi börjar så vill jag redan nu bortförklara mej lite.

Jag tycker att för varje event vi är på. Så blir det svårare och svårare att placera våra favoriter.

Inte för att utbudet blir sämre.. Inte heller för att vi lär oss mer och blir mer kräsna.

Utan för att Jag och Micke helt enkelt öppnar oss mer hela tiden.. breddar våra vyer.

Om jag talar för mej själv så jag har nog totalt skrotat vårt tidigare betygsystem där vi dömde alla bilar efter 5 olika kategorier.

Nu har jag bara helt gått efter hjärta…

 

 

Så… Hur ställer man sej när vår Wangan Meet III vinnare och vår Elmia Vinnare (vinnare utav precis allt 2012) befinner sej på samma utställning?

Jo… Då lägger Pierre in sitt Joker-kort och kräver att en företagsbil.. Med Rota fälgar(!!) ska stå som 1a före en JDM klassiker och polarens perfekta glidare…!

 

 

Vi har ju sagt att vi själva från Superior inte ska vara med bland dom nominerade (Annars hade nog Widebody Supran fårr 1-2-3 pris!)

Och då kan man ju tycka att då ska inte heller arragörernas egna bilar i heller få vara med i leken (Och nej att vi blev bjudna på glass har inte med något att göra).

Och sen har jag ju själv satt en envis spärr att bilar med rota fälgar ska bara tokdissas..

 

Men ÅH vad jag gillar Realcars breddare R34a!!!

Om ni undrar varför jag ler så brett i vår trailer så är det för att jag blev påkommen när jag satt och torrkörde den bilen =)

Så..

 

Superior ”Ten of the best” VINGÅKRATRÄFFEN 2011:

 

1: Realcar Skyline R34 GT-T Custom Widebody:

 

 

Motivering? Jag ville det.. Micke sa inte emot i heller.

 

 

Micke_J: Denna har ett par år på nacken, men aldrig riktigt fått det erkännande som den förtjänar känner jag. Ett otroligt hantverk som måste tagit otaligt många timmar att få till.

 

 

Sällan man ser ett Widebody som fungerar i ”flera dimensioner” utan oftast bara breddat åt max två håll och thats it. Här kan man på ovan bild bara sitta och njuta av det som gör att denna bil verkligen skiljer sig från alla Skylines, ja överhuvudtaget breddade bilar!

 

 Stämpeln ”hemmadomare” ligger ändå nära till hands… 😉

 

2. Geiros Audi ”pokalplockare” A4:

 

 

 
Alla våra fotografer vi hade med oss sa enskilt vid olika tillfällen att den bilen blir bara snyggare för varje gång man ser den.

 

Stort plus än en gång för att denna används som en brukis.

 

 

Micke_J: Mannen som i en intervju på plats (kommer online under säsongen) var uppe i det blå över hur många pokaler han vunnit genom att bara ”dyka upp” tog storslam denna träff med. Helt klart är detta Sveriges (Skandinaviens?)  just nu hetaste bygge, och det argumenterar vi gärna för mer än en gång…

 

 

Då Geiros redan vunnit ett ”Superiors Choice” så bestämde vi att det är lite ”vandringspris” över det, han tog ju som bekant våran utmärkelse på ELMIA 2011– förutom den stora ”Peoples Choice” på plats där. Alles mycket välförtjänt, ska bli kul att under veckan avslöja vilka han ska stå med under GATEBIL MANTORP 2011… 😉

 

 

3. Datsun S30/240Z:

 

 

Det kliar verkligen i fingrarna.. Vill ha!

 

 

Micke_J: Förmodligen den bil jag hört flest prata om denna säsong, tack vare detta bygge har vi på allvar börjat få vibbar om att OLD SCHOOl JDM är det enda rätta om man verkligen vill skilja sig från mängden i både traditionella styling-kretsar, men även i överlag om man vill på riktig ”kredd”.

 

 

Om jag inte visste bättre att man alltid suktat efter en äldre Skyline, så skulle man nog kunna säga att ovan även gäller mig själv. Dock så skulle jag aldrig våga lägga det otroliga arbete som krävs för att få en gammal bil bli såhär fräsch, och med ett ”modernt” stuk.

 

Än en gång, grymt bra jobbat och hoppas se den flera gånger under säsongen (feature på väg under säsongen…).

 

 

Och så en till bild, den var populär bland våra SELECTED FOTOGRAFER! 🙂

 

 

4. Chevrolet Camaro ”GARAGET.ORG”:

 

 

Vi fick höra många kommentarer om att den fick fler röster för att den stod närmst tältet där man röstade.

Men en väldigt fresh och clean muskelbil tar sej alltid in på listan.

 

Micke_J: Olyckligt att vi inte hade flera bilder på den, men skicket var i högsta klass och ni får lita på oss att den där helt klart klarade sig så långt att den snuddade på pall-plats. Men helt ärligt så var Top 3 verkligen ”top of the line” också…

 

5. Integra HellaFlush by Eisenhut:

 

 

Detta är ännu ett sådant val där man bara går efter hjärta..
En bil som är förbättrad med OEM grejer.. Och med ett helt perfekt Hella Flush på det.

 

_dsc7859

 

Klockrent… Vi vill tycka att Marcus har varit lite utav en pionjär inom Hellaflush scenen i Sverige.. Vilken han ödmjukt förnekade (Intervju kommer)

 

img_0073

 

Micke_J: Jag kan bara minnas tillbaka till när jag först såg denna unga kille försvara sig bland alla troll online som tyckte hans bil ”verkade dum i huvudet”. Det känns som det borde varit tio år sedan, men var nog bara max 2-3?!

 

 

Trender växer snabbt, och oftast är en pionjär som blickat utåt ibland missförstådd och sågad före sitt genombrott. Vet inte om jag romantiserar storyn om Marcus Eisenhut just nu, men vi kommer få veta mera i intervjun jag och Pierre gjorde med honom. Otroligt ödmjuk och trevlig kille! 🙂

 

PS. Bilden ovan handlar om ”Longest distance” award som Marcus toksnuvade Pierre på, jag måste erkänna att jag blev lite skadeglad när dom ropade ut det och Mr. Ingelsgård brast ut uppgivet ”men jag har ju ännu längre att åka än honom, och mina stolar har noll komfort!”. Ingen sympatiserade dock med honom… 😀

 

PS. Alla bilder ovan är från våra hjältar till fotografer ur SUPERIOR SELECTED gänget, blandat mellan Talvis, Rani Giliana och JalleGraphics. Stort tack till er som verkligen fångade vilken härlig dag det var!

 

Där har ni plats 1 – 5 och resten kommer garanterat bli spännande då det fanns spännande byggen på plats. Dessa var ”övre halvan” och med sin finish eller dedikerade stuk enkla att välja.

 

Men det säger inte att de andra höll dålig klass, utan det kanske blir mer underhållande ändå?! We’ll see…


TRAILER: Vingåkra-träffen by Superior Media (Sol, skratt & feta bilar!)

7 juni 2011, 19:38

Då var det dags för release av våran trailer för allt material som SUPERIOR MEDIA fångade under VINGÅKRATRÄFFEN 2011 som arrangerades av REALCAR.SE och GARAGET.ORG!

 

David Johansson som är våran mastermind i att filma och redigera var ordentligt på gasen, och hade egentligen redan trollat ihop detta igår kväll. Vi tyckte att våra fina SUPERIOR SELECTED bilder från träffen skulle få lite press först, så vi dröjde med trailern…

 

Sedan passade vi även på att göra några finslipningar, det är dom små detaljerna som avgör och detta är alltså resultatet- enjoy the show!

 

VIMEO:

 

Teaser: Superior Media – Vingåkraträffen 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=T6bUMYebEFk

 
En av sakerna vi förra säsongen fick vänlig kritik för var att det saknades lite ”Lifestyle” klipp i produktionerna. Vi måste säga att all sådan typ av feedback är guld värd för oss, och jag hoppas ni ser att vi provat oss fram lite i denna film på den biten. Blev det för mycket? Är det för lite? Vad var roligt, vad var meningslöst…?

 

Vet att det bara är en trailer, men vi uppskattar att ni sprider den i vinden på alla era FACEBOOK (”gilla” oss gärna!), olika forum och bloggar- det är vad vårat hårda arbete går ut på när vi ser att det når ut till folk!

 

Glöm inte heller att kommentera nedan med lite kritik också, vi suger i oss och har inte ömma tår heller. Ett sista tack till arrangörerna för en mycket lyckad träff! 🙂


SUPERIOR SELECTED: Del 2 av 2 av JalleGraphics från Vingåkra-träffen!

7 juni 2011, 15:49

Vi håller oss kortfattade och säger än en gång ett stort tack till Hjalmar @ JALLEGRAPHICS för dessa utomordentligt sköna bilder från REALCAR och GARAGETS stora träff i VINGÅKER 2011!

 

 

Mycket snygga bilder med tonvikten på sköna detaljer. Detta är ännu inte alla Hjalmars bilder utan det ska fortfarande ut en ”Ten of the best” med våra val från träffen där vi sparat en hel del godis. Även alla våra ”egna” Superior-bilar får sitt egna galleri samlat av alla tre SELECTED FOTOGRAFER som var på plats denna träff åt oss…

 

 

Alltså, stay tuned här i bloggen 20.00 ikväll för att få se SUPERIOR MEDIAS senaste trailer som verkligen snappade upp all värme, sol och coola bilar man fick se…!


SUPERIOR SELECTED: JalleGraphics öga för detaljer @ Vingåkra-träffen 2011!

6 juni 2011, 21:30

Två gallerier på samma kväll från REALCAR och GARAGET.ORG träff ute i Vingåker, Hjalmar @ JALLEGRAPHICS var tidigt ute med ett par smygbilder som hjälpte PRISTAGARE PÅ TRÄFFEN att synas snabbt- och nu kommer (Del 1 av 2) utav resterande foton han ordnat:

 

 

Vad mer kan man säga än jag gillar dom! Gott om färg, bra variation med en viss tyngd åt detaljer kanske. Komplementerar redan publicerade Talvis och Ranis Gilianas gallerier (ni hittar dom HÄR) väldigt bra. Plus att det var en grym volym och mängd, så del 2 kommer redan imorn förmiddag- banzai! 😀

 

 

…och som om denna bild-festival från årets hittills trevligaste träff inte duger, så har SUPERIOR MEDIA med David Johansson bakom kameran och redigeringen vispat ihop en grymt stämningsfull trailer som släppa imorn 20.00 här i bloggen. Ooooh yea!

 

Har varit intensivt ett tag, och ni som bara vill njuta av vårat arbete som täckt WANGAN MEET III och innan det ELMIA 2011 hoppas jag gör det så mycket som möjligt. Vi kommer inte slå av på gasen, men hoppas ändå på att få hjälp i att hela tiden sprida våra bilder, filmer och bloggande här. Uppskattas!

 

Ett varmt och hjärtligt tack till Hjalmar @ JALLEGRAPHICS.SE som det finns en stor risk för att vi kommer se här i bloggen igen. Helt klart en duktig kille!

 

Mycket angeläget ”problem” just nu att välja ut SELECTED PHOTOGRAPHERS till alla kommande träffar, GATEBIL MANTORP 2011 is coming up… 😎


SUPERIOR SELECTED: Rani Giliana tolkar Vingåkra-träffen 2011!

6 juni 2011, 21:11

Äntligen ett till galleri från REALCAR och GARAGET.ORG träff i Vingåker av en tvättäkta SUPERIOR SELECTED fotograf i Rani ”RANISFOTO.SE” Giliana!

 

Denna unga kille var starkt vid vår sida hela ELMIA 2011 där han tog mängder av foton och hjälpte till som attans under långa nätter; så vi är extra glada att återigen få se bilder från honom igen!

 

Detta galleri innehåller ca 75% av hans utvalda bilder, det kommer även (precis som för JALLEGRAPHICS.SE) ett separat ”ten of the best” galleri när vi bara fått lite mer tid på oss att utvärdera- samt ett litet på alla Superior-bilar som var på plats.

 

Mycket skoj alltså, och vi är otroligt stolta över att ha dessa talangfulla killar i vårat stall, men framförallt glada över att kunna erbjuda alla entusiaster en enormt hög klass på bilder. Kanske som en extra motivation att nästa gång åka på träffen, eller som utställare hoppas på att också fastna på bild? 🙂

 

 

Ett alldeles lagom galleri som gav väldigt bra bild av eventet. En annan sak som kommer ge ännu bättre ”kött på benen” för det är SUPERIOR MEDIAS trailer som precis för bara någon minut sedan blev klar…!

 

David har jobbat på ordentligt när kreativa andan och de goa vibbarna som REALCAR.SE och GARAGET.ORG i sina roller som arrangörer fixade åt oss med denna gooooa träff gett oss. Lovar att det kommer spegla sig i trailern som kommer få release här i bloggen 20.00 imorgon kväll! 😀

 

 

Men ett stort tack och well done till Rani som än en gång levererar. Kommer som redan nämnt fler bilder från JALLEGRAPHICS.SE som fokuserar mer på detaljer och ger en grym kontrast mot detta galleri och redan publicerade från TALVIS @ GREENLIGHT MAGAZINE.

 

Gott om bredd när det gäller SUPERIOR SELECTED, alltid roligt att höra kritik även från de allra minsta fotoentusiasterna.

 

Vilka bilder fastnade ni mest för? Har ni redan en favoritfotograf i gänget? Kommentera nedan! 🙂


SUPERIOR SELECTED: Talvis bästa bilder Realcar-träffen i Vingåker!

5 juni 2011, 12:37

Nu börjar gallerierna från helgens stora träff i Vingåker där REALCAR och GARAGET.ORG anordnade en träff som lockade många styling-bilar framförallt. GREENLIGHT MAGAZINES redaktör (BTW, missa inte denna online-tidning som är gratis) Christoffer Talvis var där och fotade åt oss och ett framtida reportage i nämnda tidning.

 

 

Blev en fin blandning och perfekt uppvärmning för kommande SUPERIOR SELECTED gallerier som komma skall. Vi har både Rani ”RANISFOTO” Giliana och nykomlingen Hjalmar @ JALLEGRAPHICS som varit där för våran räkning också, så lär inte dröja länge innan vi har en handfull gallerier ute med variation och olika inriktning…

 

img_0145

 

Våran egna ”Ten of the best” precis som under WANGAN MEET III ska vi också plocka ut, men behöver liiite längre tid än vanligt då det är en ”speciell” typ av bilar vi inte är 100% hemma på. Men bra, underhållande och kul för ögat ska det bli hursomhelst! 😉

 

 

Kom även med ett par sköna bilder på mig och SIR_PIERRE (ännu fler av Talvis bilder hittar ni i hans PRIVATA BLOGG) när vi härjade runt med SUPERIOR-TV som nog denna gång var mer energiskt än någonsin. Måste varit solen. Om ni ser på ena bilden så står vi med en vis gammal man, om ni undrar vem det är så kan jag bara hinta om att han är fruktansvärt duktig på motorer- får berätta mer om honom längre fram…

 

Stort tack till Talvis, likt alla våra fotografer en riktigt bra, seriös och mycket trevlig kille. Säger det en gång till, men missa inte GREENLIGHT MAGAZINE som jag diggar stenhårt!


Pristagande bilar Realcar & Garaget.org träffen i Vingåker med bilder!

4 juni 2011, 19:27

Hemma igen och försöker kombinera att duscha, äta pasta, blogga om träffen och samtidigt varva ner (finn ett eller två fel i den ekvationen).

 

Men jo, nog ska vi försöka hinna med det mesta innan det är dags att lämna datorn för lite äventyr utanför bilhobbyn ikväll…

 

Har haft en alldeles ypperlig dag som jag gärna kör ”copy and paste” på med massa sol och grymma bilar. Är som Pierre sagt flera gånger detta man spenderar vintrarna längtandes efter.

 

Kort och gott såhär det ska vara när det är sommar, så stort tack till er REALCAR och GARAGET.ORG för denna lilla ädelsten till träff (om man nu vill kalla en träff med ca 150 utställningsbilar för ”liten” vilket den knappast var, men än i gemytlig och personlig känsla). 😉

 

 

Här är officiella resultat från träffen, våran ”Ten of the best” kommer imorn:

 

——-

 

Bästa puts (Vann med 25% av rösterna)
Nummer 230785
Christoffer Geiros
Audi A4

 

Bästa tema (vann med 25% av rösterna)
230785
Christoffer Geiros
Audi A4

 

Bästa europeiska – …också utklassning! (Vann med 33% av rösterna)
Nummer 230785
Christoffer Geiros
Audi A4

 

Best in show – Utställarna röstade tveklöst överens! (Vann med 39% av rösterna)
Nummer 230785
Christoffer Geiros
Audi A4

 

 

 

——

 

Bästa lack – Oerhört jämt! (Vann med 22% av rösterna)
Nummer 205496
Henrik Andersson
Audi A4

 

Bästa innovation (Vann med 15% av rösterna)
205496
Henrik Andersson
Audi A4

 

Bästa multimedia – Utklassning! (Vann med 51% av rösterna)
Nummer 205496
Henrik Andersson
Audi A4

 

 

——

 

Bästa motorrum – Tydlig vinnare! (Vann med 25% av rösterna)
85085

Jimmy Lindberg
Mitsubishi Evo 6

 

Bästa prestanda (Vann med 30% av rösterna)
Nummer 220077
Joakim Karlsson
Volvo 142

 

Bästa asiatiska – Fruktansvärt jämt bland många olika bilar! (Vann med 15% av rösterna)

Nummer 245973
Erik Jarl

Nissan 200SX (lila)

 

Bästa Volvo (Vann med 15% av rösterna)
Nummer 246157
Martin Rosendorf
Volvo 945

 

Bästa Saab (Vann med 20% av rösterna)
Nummer 225677
Oscar Sundqvist
Saab 9-3SS

 

——

 

Peoples Choice
Nummer 9
Thomas Enkvist
Camaro vid Garaget-tältet

 

Bästa amerikanska bil (Vann med 56% av rösterna)
Nummer 9
Thomas Enkvist
Camaro vid Garaget-tältet

 

 

——

 

Stora vinnaren alltså en god vän till oss och ELMIA 2011 PEOPLES CHOICE Christopher Geiros med sin Audi A4! Inte så överraskande då detta bygge går som tåget genom Sveriges alla utställningar och dylikt.

 

Vi lyckades få en kul intervju med mannen bakom det ofta tolkade namnet (Gyros, Gorgeous, Jesus, Di Leva osv…).

 

Även en schysst kille vid namn Henrik Andersson med sin väldigt unika Audi A6 Avant med en av de bästa motivlacker och stereo-installationer jag någonsin sett kammade hem en del priser. Stort grattis till honom också!

 

Lite av en sleeper men välförtjänt var ”Peoples Choice” priset till en gammal moderniserad Jänkare som verkligen inte skämdes för sig sett till att den fick träffens bästa läge.

 

Så dessa tre bilar som Hjalmar @ JalleGraphics.se fixat åt oss på kort notis är den trio som var ”bäst” idag. Stort tack för express-service av en nykomling i SUPERIOR SELECTED som verkligen tagit för sig, skadar inte att han är sjukt trevlig och alert också- det är mannen på bild nedan för de som undrar. 😉

 

 

Kommer Superiors egna ”Ten of the best” att spegla detta? Hittade vi någon dold juvel som träffens egna missade? Vi lovar er några överraskningar…

…men det tar vi imorgon, nu ska vi bara tacka bilgudarna och givetvis arrangörerna för en underbar dag- men mera i bloggen om denna träff framöver såklart! 🙂


SuperiorTv ”Har koll på läget” på Realcars/Garagets träff i Vingåker

4 juni 2011, 14:03

httpv://www.youtube.com/watch?v=9qNBAKNS6UM

En liten update från oss här uppe.

Dom varma timmarna går snabbt är som vanligt, Men vi ska försöka hinna med så mycket som möjligt.
Nu ska vi jaga fatt på våra Superior Selected fotografer och stämma av lite inför prisutdelningen som är NU!


Vingåkraträffen : På plats

4 juni 2011, 10:48

ÅH vad nice vi har det här!

Soligt som bara den, Massa trevliga bilar och folk.
Och trevligare arrangörer finns nog inte.

Vi i Superior har fått ett eget rum där vi kan sitta och blogga, Relaxa och gömma oss från solen när det behövs.

Men att Realcar bjuder alla besökare på solkräm, Uppmanar om detta hela tiden, Samt att alla ska dricka vatten. Det är inte bara gästvänligt utan även omtänktsamt.

Jag och Micke har precis hunnit gå ett första varv.

Snackat lite med icke-JDM folk just för att öppna upp vårt egna tänkande lite inför vår egna ”Ten of the Best”.

Haft ett väldigt kort kramkalas med Superior folket som vi inte träffat sen Elmia.

Begravt ”forums-stridsyxan” med Wangan III vinnaren Drazen.

Nu sitter vi och planerar vilka uppdrag vi ska skicka David och Helena på.

Stämt av lite med våra övriga Superior Selected fotografer.


Vi är på plats! Nu går telefonen lika varm som den strålande solen!

4 juni 2011, 09:07

Väl ankomna här i Vingåker och parkerade, första gängets bilar avspolade (förgäves, så varmt att allt torkar direkt!)

 

 

…David och Helena är taggade, idag ska det filmas som bara den- vi tänker göra vårat bästa för att visa hur grymt hög klass denna träff har!

 

Vi har en handfull riktigt bra SUPERIOR SELECTED fotografer här också, Rani Giliana och Hjalmar @ JalleGraphics samt att Talvis kommer förbi bl.a.! Kan bara bli tokbra! 😀


Blogg-arkiv

Blogg-kategorier

  Wangan Meet III 2011 (26 inlägg) Visa alla
  Veckans Grus 2010 (12 inlägg) Visa alla
  Västervik dragrace 12/9 (14 inlägg) Visa alla
  Vallåkraträffen 2011 (2 inlägg) Visa alla
  UTFÖRSÄLJNING 2010 (3 inlägg) Visa alla
  Trackday/Time Attack Mantorp 2K10 (18 inlägg) Visa alla
  Tokyo Auto Salon 2012 (8 inlägg) Visa alla
  Timeattack.nu (1 inlägg) Visa alla
  Time Attack Mantorp 1/7 (21 inlägg) Visa alla
  Time Attack BNR34 (56 inlägg) Visa alla
  Tekniksnack (23 inlägg) Visa alla
  SuperiorDrift (4 inlägg) Visa alla
  Superior Syd Media (93 inlägg) Visa alla
  Superior Selected Photo (149 inlägg) Visa alla
  Superior RELOAD höstkampanj -09 (4 inlägg) Visa alla
  Summary 2011 (10 inlägg) Visa alla
  Stoffes Videohörna (7 inlägg) Visa alla
  SCS Malmby (11 inlägg) Visa alla
  Samarbetspartners (174 inlägg) Visa alla
  RealcarGaraget-träffen -11 (10 inlägg) Visa alla
  Project: Top Secret 2K10 (26 inlägg) Visa alla
  Pierres gästblogg (216 inlägg) Visa alla
  Old school JDM-hörnan (24 inlägg) Visa alla
  Möten inom Superior-familjen (90 inlägg) Visa alla
  Micke_J @ Kontoret (88 inlägg) Visa alla
  Meck i Superior garaget (105 inlägg) Visa alla
  Kundprojekt (95 inlägg) Visa alla
  Kinnekulle 2K10 (19 inlägg) Visa alla
  Kinnekulle 2011 (20 inlägg) Visa alla
  Kinnekulla 2009 (16 inlägg) Visa alla
  JDM Face-off Mantorp 2011 (9 inlägg) Visa alla
  JDM Face-Off II -09 (19 inlägg) Visa alla
  iPhone snapshots 2012 (1 inlägg) Visa alla
  Gatebil Mantorp 2K12 (10 inlägg) Visa alla
  Gatebil Mantorp 2K11 (58 inlägg) Visa alla
  Gatebil Mantorp 2K10 (27 inlägg) Visa alla
  Frankfurt IAA Expo 2011 (49 inlägg) Visa alla
  Emmaboda EDPS 2K10 (14 inlägg) Visa alla
  Emmaboda 2009 (19 inlägg) Visa alla
  Elmia2014 (10 inlägg) Visa alla
  Elmia2012 (47 inlägg) Visa alla
  Elmia 2K10 (104 inlägg) Visa alla
  Elmia 2013 (38 inlägg) Visa alla
  Elmia 2011 (91 inlägg) Visa alla
  SuperiorTV (42 inlägg) Visa alla
  Elmia 2009 (31 inlägg) Visa alla
  Dagens notiser (7 inlägg) Visa alla
  Brennas auktionsklipp (8 inlägg) Visa alla
  Bilsport Action Meet 2009 (15 inlägg) Visa alla
  Bilauktioner i Japan (49 inlägg) Visa alla
  Årets Superiorfoto 2009 (19 inlägg) Visa alla
  Action Meet 2011 (16 inlägg) Visa alla
  Action Meet 2010 (10 inlägg) Visa alla
  200MPH Soarer (128 inlägg) Visa alla

Sök i Bloggen

Se en av våra demobilar

GZON "20B POWERED THREE ROTOR" RX-7
GZON ”20B POWERED THREE ROTOR” RX-7
För att få den ultimata prestandan måste du hitta den ultimata motorn. Efter ett par års vila återkommer nu en välkänd bil inom FD3S-kretsar tillbaka p [...]

Senaste bilarna i lager

Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Toyota Aristo V300 Vertex edition (2JZ-GTE)
Mazda RX-7 Type-RB FD3S "Series 8"
Mazda RX-7 Type-RB FD3S ”Series 8”
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)
(SÅLD!) Toyota Aristo 2JZ-GTE VVTi 2003 Facelift (4-dörrars Supra)